В броя:
• Накарайте доматите да раждат дълго
• Поливайте краставиците често, но с малко вода
• Не пренебрегвайте карантинните срокове на препаратите
• Завъдете боровинка от зелени резници
• Как се прави ракия от вкиснало вино
• Хартиени торбички пазят гроздето от досадници
• От какво се нуждае фасулът
• Индийски люляк украсява есенната градина
• Няколко условия за срастване на присaдената пъпка
• Платикодон за начинаещи градинари
• Отгледайте си хеликония в саксия
• Направете си плитки от лук
• Прищипете новите клонки на бувардията
• Нахранете брюкселското зеле
• Бялата монахиня от Америка
• Мястото на архонтофениксът е в стаята
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)
Бъдни вечер Салата от зрял фасул с лютеница и праз Прoдукти: 1-2 ч.ч. сварен зрял фасул, 1 к.ч. лютеница, 1 стрък праз, 5-6 скилидки чесън, 1 к.ч. маслини, 3 с.л. олио, 3 с.л. оцет, сол. Н...
В пътеводителите за Виена задължително присъстват три двореца – Шонбрун, Хофсбург и Белведере. Сред тях най-красив и най-популярен безспорно е Шонбрун. Със своята великолепна архитектура, разкошно обз...
Ананасът е сред най-странните южноамерикански плодови култури, прекрачили Атлантическата водна шир и намерили широки обятия в Азия, Австралия и Европа. Той е дете на не особено приятни екологичн...
Зрял фасул със сини сливи Прoдукти: 2 ч.ч. зрял фасул, 1 ч.ч. сушени сини сливи, 2 с.л. краве масло, 1 к.ч. течна сметана, 1 с.л. захар, 2 с.л. настърган кашкавал, 1 с.л. ситно нарязан копър, сол...