Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 5

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 5
Излиза на 3 март (петък)

В броя:

Домашен локум, Селска чорба от агнешки чревца, Рулца от свински джоланчета, Зимен миш-маш, Мезе от агнешка главичка с чесън, Руло в шкембе, Топли пънчета, Дълго кюфте, пълнено с яйца, Байганети със сирене, Бирено мезенце, Кюфтенца от воденички, Гола мусака, Руло Стефани, Мини кроасанчета, Хачапури, Кордон бльо, Картофена торта, Джуркан боб, Катък, Млечен пастет, Шопски хайвер, Пълнена маруля, Мусака със сирене, Агнешка чорба с кус-кус, Руло по селски, Конячена торта с какао, Торта с целувки и крем кафе, Шоколадов сладкиш “Бумеранг” и още 85 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Как се полагат течните тапети

Напоследък този вид мазилка стана особено актуална. Течните тапети представляват съчетание от натурално целулозно влакно и лепилно свързващо вещество с добавка на оцветители. Имат немалко преимуществ...

Консервиране на люти чушлета

Хрупкави люти чушки Прoдукти: 2 кг люти чушки /най-добре “бяла шипка”/, 10 с.л. сол, 10 с.л. захар, 1 бутилка оцет /6%/. Нaчин на приготвяне: Подрязваме дръжките на чушките, наизбождаме ги с и...

Тревата – това зелено чудо

Наричат тревата коса на земята и едва ли има по-силно и по-вярно определение от това. Нейните владения в природата тръгват от морския бряг и от леговищата на реките и се извисяват до пустия свят на ск...

ПРАЗНИЧНА ТРАПЕЗА

Бъдни вечер Салата от зрял фасул с лютеница и праз Прoдукти: 1-2 ч.ч. сварен зрял фасул, 1 к.ч. лютеница, 1 стрък праз, 5-6 скилидки чесън, 1 к.ч. маслини, 3 с.л. олио, 3 с.л. оцет, сол. Н...

Начало