Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 16. Излиза на 4 август (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 16. Излиза на 4 август (петък)

В броя: Сладко от зрели смокини по бургаски, Мариновани люти чушлета, Селска пилешка яхния, Кьопоолу от зелени домати, Милинки със сух хляб, Пиле фрикасе, Пържено кьопоолу, Шиш-кебап, Лесно кьопоолу, Лозенградска пилешка яхния, Пържени чушки с хрян, Макарони болонезе, Пикантни телешки джобчета, Тракийска баница с ябълки, Милинки от готово тесто, Лятна чорба от пилешки дреболии, Спагети карбонара, Телешки кебап с тиквички, Паприкаш с пилешко месо, Патладжанени ладийки, Огретен с макарони, Канелони дженовезе, Лазаня а ла Равена, Баница със сини сливи, Сладко макаронено рагу и още 100 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Десерти с тиква

Печена тиква Прoдукти: 1 тиква, 1-2 ч.ч. ориз, 1 ч.ч. захар, 2-3 ч.ч. прясно мляко. Нaчин на приготвяне: Обелваме тиквата, почистваме я от семената и я нарязваме на тънки филийки. Покриваме дън...

Салати с морски дарове

Пъстра салата с миди Прoдукти: 250 г консервирани миди, 250 г пресни гъби, 6 картофа, 1 глава целина, 1 1/2ч.ч. майонеза, сол. Нaчин на приготвяне: Почистваме продуктите и сваряваме поотделно к...

Дреболии в гювечета

Пилешки дробчета в гювечета Прoдукти: 1 кг пилешки дробчета, 4-5 глави лук, 1-2 ч.ч. олио, 500 г картофи, 1 ч.ч. бяло вино, 1 лимон, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Загряваме половината ...

Защо ми пресъхва устата?

Мнозина от нас се оплакват, че устата им пресъхва. Това най-често се случва в напрегнати ситуации, например по време на изпит или когато трябва да изнесем доклад пред по-голяма аудитория, а понякога д...

Начало