Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 16. Излиза на 4 август (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 16. Излиза на 4 август (петък)

В броя: Сладко от зрели смокини по бургаски, Мариновани люти чушлета, Селска пилешка яхния, Кьопоолу от зелени домати, Милинки със сух хляб, Пиле фрикасе, Пържено кьопоолу, Шиш-кебап, Лесно кьопоолу, Лозенградска пилешка яхния, Пържени чушки с хрян, Макарони болонезе, Пикантни телешки джобчета, Тракийска баница с ябълки, Милинки от готово тесто, Лятна чорба от пилешки дреболии, Спагети карбонара, Телешки кебап с тиквички, Паприкаш с пилешко месо, Патладжанени ладийки, Огретен с макарони, Канелони дженовезе, Лазаня а ла Равена, Баница със сини сливи, Сладко макаронено рагу и още 100 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Консервиране на чорбаджийски чушки

Студено мариновани чорбаджийки Прoдукти: 2 кг чорбаджийски чушки, 150 г сол, 150 г захар, 300 мл оцет, 1 глава чесън, 2 връзки копър Нaчин на приготвяне: Измиваме чушките и изрязваме дръжките и...

Кадифено дърво

Всеки изминал ден все повече ни приближава към най-вълнуващите и очаквани празници -Коледа и Нова година. Следващите седмици са изпълнени с радостта на очакването и надеждата. И с подготовката на дома...

Как да си приготвим компост

Компостът е резултат от естественото разграждане на органични отпадъци. При този процес, милиони малки микроорганизми преработват битовите и градински отпадъци и ги превръщат в ценен естествен тор. На...

Поглезете тялото си

Краката ви тежат като олово, очите ви са зачервени и подпухнали, лицето - видимо уморено... Има начин отново да се почувствате въздушно леки и неотразими, при това от главата до петите. Рецептата е пр...

Начало