В броя: Огретен от праз, Касапска яхния, Баница със сух хляб, Кавърма с туршия, Яхния от свинско месо с кисело зеле, Боб със свински крачета, Задушен свински джолан, Свински хапки със сини сливи, Свинско тепси-кебап, Старобългарска кавърма, Яхния от праз и сини сливи, Чорба със свински пръжки и зелев сок, Срезанка, Празеник, Праз плакия, Сарми с праз, Гъбена каша с праз, Суфле с кашкавал, Картофена яхния с праз, Габровска чорба, Мусака с хляб, Праз с чушки от туршия, Тиква със сирене на фурна, Баница с кисело зеле и праз, Чорба от зелев сок с праз и ориз, Милинки със сух хляб, Тутманик със сух хляб, Султанска грис халва, Орехово парфе и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Много просто - за да избегнем пърхота, косопада, себореята... и за да имаме хубава, здрава коса. Скалпът, съставен от три отделни слоя - епидермис, дерма и хиподерма, много точно, дори по-добре от кос...
За бенките и опасностите, които крият, разговаряме с д-р Веселин Илиев - Д-р Илиев, опасни ли са бенките? - Опасни са по-големите, които имат неравна повърхност, косми или са силно пигментир...
Едно от съществените предимства на черешите е, че те заедно с вишните, ягодите и малините са едни от най-ранозреещите плодове. У нас най-ранните сортове череши започват да зреят още през втората поло...
Компот от круши Прoдукти: 4 кг круши, 300 г захар, 4 – 5 бр. карамфил, 2 с. л. оцет, 1/2 пръчица канела, кората на 1 лимон. Нaчин на приготвяне: В голяма тенджера смесваме 1 л вода със захарта,...