Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 11, излиза на 2 ноември (петък)

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 11, излиза на 2 ноември (петък)

В броя: Прясно зеле на фурна, Селска манджа, Яйца фрикасе, Калугерска плакия, Огретен от карфиол и броколи, Руладини със зеле, Каша от карфиол, Пържено пиле със зеле, Овчарски сарми, Мусака с шунка и карфиол, Печено зеле с кренвирши, Паламуд със зеле на фурна, Задушени гъби с карфиол, Прясно зеле по ловджийски, Рагу от зелеви листа, Зеле на тиган, Градинарски гювеч, Пълнени зелеви листа, Запечено зеле със сирене, Карфиол с кашкавал на фурна, Мусака от прясно зеле и ориз, Зелеви сарми със сирене Крема, Кюфтета от зеле и картофи, Запеканка от зеле и кашкавал, Чушки пълнени със зеле и още над 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Цветята вкъщи

Не са нужни кой знае какви умения и познания, за да отгледате и да се радвате на множество красиви растения у дома си. Те се задоволяват с минимални грижи – редовно поливане, подхранване с тор поне ве...

Гладиолите – как да ги засадим

Това цвете с величествено изправени цветоносни стъбла намира широк прием в нашата страна. То завладява интераса на любителите и с факта, че селекционерите непрекъснато създават нови сортове с високо д...

Копривщица – красива разходка в миналото

За много българи този град е неповторима възможност да се потопят в романтичната атмосфера на българските градчета от епохата на Възраждането. Освен че е запазил уникалната си възрожденска атмосфера, ...

Домашен ябълков оцет

Почистваме от загнилите места различни сортове ябълки и ги настъргваме на едро ренде или ги нарязваме много ситно. Заливаме ги с вряла вода, така че да ги покрие и оставяме да ферментират няколко дни....

Начало