Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 4. Излиза на 16 февруари (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 4. Излиза на 16 февруари (петък)

В броя: Мандражийски тутманик, Писюр кюфте, Мусака по гръцки, Задушена риба с вино и гъби, Кюфтета яхния, Пълнени чушки по шуменски, Бърза манджа с кайма, Кавърма с туршия, Лангиди, Брашнена халва, Пилешка каша по троянски, Гръцки сарми, Зеленчукова капама, Гъбена каша с бяло вино, Каша със спанак, Каша от коприва, Млечна каша със сирене, Каша със зелен лук, Брашняна каша с чесън, Супа-гулаш от кайма с ориз, Леща яхния с целина, Гювеч с ориз и лукчета, Сладкиш със сушени плодове, Трайни домашни бисквити, Гръцка баклава, Ореховки с шоколадова глазура и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Как се прави кладенец

Добиването на вода от собствени водоизточници е популярно у нас в населените места, които не са водоснабдени или имат проблем с редовното подаване на вода. В тези случаи най-често се разчита на подзем...

Фън-Шуй в градината

Фън-Шуй е древнокитайска наука за това как да живеем в хармония със заобикалящия ни свят. В понятието Фън-Шуй се преплитат сложни и нееднозначни философски разбирания, но ако трябва съвсем простичко д...

На гости на Златна Прага

Съществува легенда, че принцеса Либуз, най-високопоставената жена в племето на чехите, притежавала дарба да вижда в бъдещето. Тя предсказала появата на град над река Вълтава, в който ще бъде построен ...

Трявна сред килим от цветя

Трявна е град, израснал сякаш от недрата на Балкана. Град граден и доизграждан от изкусни майстори строители, дърворезбари и градинари, от духовно извисени личности, разположен в средата на родината, ...

Начало