Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 4. Излиза на 16 февруари (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 4. Излиза на 16 февруари (петък)

В броя: Мандражийски тутманик, Писюр кюфте, Мусака по гръцки, Задушена риба с вино и гъби, Кюфтета яхния, Пълнени чушки по шуменски, Бърза манджа с кайма, Кавърма с туршия, Лангиди, Брашнена халва, Пилешка каша по троянски, Гръцки сарми, Зеленчукова капама, Гъбена каша с бяло вино, Каша със спанак, Каша от коприва, Млечна каша със сирене, Каша със зелен лук, Брашняна каша с чесън, Супа-гулаш от кайма с ориз, Леща яхния с целина, Гювеч с ориз и лукчета, Сладкиш със сушени плодове, Трайни домашни бисквити, Гръцка баклава, Ореховки с шоколадова глазура и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Направете си вино от боровинки

Богатството на витамин С и В, каротин, калий, магнезий, танин, ябълчена и винена киселина, което се съдържа в боровинките, преминава във виното. Неговата алкохолна ферментация обаче се потиска от нали...

Женевското езеро е швейцарската Ривиера

Разположено в полите на Алпите Женевското езеро си е завоювало славата на едно от най-красивите езера в Европа. По брега му са накацали живописни градове и романтични курорти, въплатили в себе си цяло...

Вълшебната билка ЧЕРЕН КИМИОН

Билката Nigella Sativa (бот.), която за съжаление е слабо известна у нас, има 2500 години история. Растението, семето и маслото получено от него, са познати под различни имена като черен кимион (няма ...

Отгледайте си зеленчуци на балкона

Отглеждането на зеленчуци на терасата не само ще ви достави удоволствие, но и ще имате само на една ръка разстояние прясна салата. За да осъществите тази идея, трябва да се съобразите с изискванията н...

Начало