В броя:
• Осигурете си пресен чесън за зимата
• Подгответе си ягодов разсад за есента
• През лятото се дават лесно разтворими торове
• Приберете чубрицата преди да е цъфнала
• Погрижете се за празните бурета
• Полейте обилно след подхранване със зелен камък
• Мулч пази боровинката
• Черната мана може да ви остави без чушки
• Подгответе луковиците отсега за догодина
• Не оставяйте зокума жаден
• Засадете френско грозде на мястото на фасула
• Как се размножават папрати?
• Калмията ще ви смая с прекрасните си цветове
• Засадете голтерия около градинските пътеки
• Помогнете на зеленчуците да се възстановят след градушките
• Сега картофите пият най-много вода
• Алстромерията се чувства добре в българските градини
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)
Печен конфитюр от праскови Прoдукти: на 1 кг праскови - 300 г захар, 1/4 ч.л. лимонтузу Нaчин на приготвяне: Попарваме прасковите, обливаме със студена вода и ги обелваме. Нарязваме ги на па...
Ризото класико Прoдукти: 1 1/2 ч.ч. ориз, 30 г краве масло, 2 с.л. олио, 200 г кашкавал, 4-5 ч.ч. зеленчуков бульон, 1 с.л. доматено пюре, настъргана кора от лимон, черен пипер, индийско орехче, ...
Хрупкави люти чушки Прoдукти: 2 кг люти чушки /най-добре “бяла шипка”/, 10 с.л. сол, 10 с.л. захар, 1 бутилка оцет /6%/. Нaчин на приготвяне: Подрязваме дръжките на чушките, наизбождаме ги с и...
От иглолистните култури за стайни са пригодни едва няколко вида, произлизащи от влажните субтропични райони на Австралия, Япония, Китай, Южна Америка. Като пример може да послужи араукарията. С нейн...