В броя:
• Как да намалим метиловия алкохол в ракията
• Подхранете доматите за последен път
• Настанете японската дюля край слънчев зид
• Сложете бенджаминът върху подложка с камъчета и вода
• Поливайте градината внимателно
• Късният копър се сее през август
• Мана тормози зелките
• Вземете си кестен от Австралия
• Барбадоската череша не е само украшение
• Отгледайте си кумкват в стаята
• Не закъснявайте с прибирането на ябълките
• Засадете бяло френско грозде
• Немезията няма да ви създава грижи
• Мястото на диксонията е в зимната градина
• Декоративният джинджифил се нуждае от тежка почва
• Не забравяйте да окосите моравата
• Аралия – по-малката сестра на бръшляна
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)
Ризото класико Прoдукти: 1 1/2 ч.ч. ориз, 30 г краве масло, 2 с.л. олио, 200 г кашкавал, 4-5 ч.ч. зеленчуков бульон, 1 с.л. доматено пюре, настъргана кора от лимон, черен пипер, индийско орехче, ...
Маслината е едно от най-древните културни растения, с произход от Средиземноморието. Дървесината й е много цена за резбарството, поради своята твърдост и еднороден строеж. Тя е типично растение на су...
Маринована капия Прoдукти: 5 кг червена месеста “Капия”, 300 г сол, 400 г захар, бахар и черен пипер на зърна, 0.5 л оцет, олио Нaчин на приготвяне: Почистваме чушките от семената и във всяка...
През лятото градината прелива от цветово разнообразие. Празнична пищност й придават храсти, дървета и цветя, които ухаят и ни радват с богатството на багри и оттенъци в топлите слънчеви дни. Затова по...