Още рецепти » Кръвни врагове – върколак срещу вампир

 Кръвни врагове – върколак срещу вампир

Сагата „Здрач” е класическа история за любовен триъгълник, който разделя читателите. Кого трябва да избере Бела Суон? Елегантният, мистериозен и немъртъв Едуард Кълън? Или верният, лудо влюбен и претърпяващ метаморфози Джейкъб Блек? Безкрайният дебат между феновете на „Здрач” продължава да бушува.
Но дебатът минава в нова фаза. Претендентите за любовта на Бела вече не са затворени само в книжните страници, а изригват на сцената като две от най-горещите начинаещи холивудски звезди в момента: Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър. За милиони фенове по цял свят Робърт Патинсън е Едуард Кълън, а Тейлър Лаутнър - Джейкъб Блек.

Кръвни врагове

Книгата „Кръвни врагове” включва сензационите биографии на двамата новоизгрели артисти. Написана в увлекателен и леко ироничен стил, тази книга разкрива неочаквани страни и факти от живота на екранните любимци. Веднага след излизането си „Кръвни врагове” завладя английския пазар и се превърна в безспорен бестселър.

Търсете от 21 МАРТ

в книжарниците и по пунктовете за разпространение на вестници и списания.
Ако желаете да закупите книгата направо от издателството, обадете се на тел. 02/975 2013 или 02/975 2024.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Виж Неапол и ...

Отдавна е известно, че прочутата фраза е плод на недоразумение. Неапол обаче е интересен град и ако успеете да се абстрахирате от мръсотията, която ви съпътства навсякъде, ще прекарате тук приятно и щ...

Избрано от китайската кухня

Печени ребра по китайски Прoдукти: 1.4 кг предни свински ребра, 1 щипка зелен китайски чай, 500 мл кипяща вода, 50 мл соев сос, 4 скилидки чесън, 3 зърна карамфил, 1 зърно анасон, 40 г захар, 40 ...

Есенни гозби в гювеч

Телешки джолан в гювеч Прoдукти: 1 телешки джолан, 3-4 домата, 1 глава целина, 5 глави лук, 2 корена магданоз, 1 морков, 1 люта чушка, 1 кг картофи, 1 ч.л. червен пипер, 1 дафинов лист, 500 мл че...

Направете си вино от касис

Виното от касис е много полезно с ценните си съставки и приятния си аромат. Не се приготвя трудно. Касисът се отличава от червеното и бяло френско грозде с по-голямото захарно съдържание и по-силен ар...

Начало