В броя: Бумбар, Бързо суфле с шунка, Гюл-баница, Чушки бюрек, Паниран боб, Пържени домати със сирене, Мусака с кускус, Кашкавалки, Пилешки бутчета с праз, Бърза мусака с картофи и извара, Суфле с кашкавал, Черкезка супа, Мезе от варени бъбреци с лук, Печени манти с пилешки дробчета, Яйчник с кашкавал, Шницели от кайма с настърган кашкавал, Руло в кашкавалена коричка, Пилешки крилца с кашкавал, Кашкавал на тиган, Крокети от кашкавал, Запеканка от зеле и кашкавал, Кашкавален пай, Настърган кашкавал на фурна, Пълнен кашкавал, Торта с кашкавал, Султанска грис халва, Пудинг от ябълково пюре и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Въпреки че годжи бери или мерджанът, както го наричаме у нас, е познат и използван още от древността, то в началото на ХХІ век интересът към него избухна с неочаквана сила. От десет години то е на мо...
Покупката на мебели е събитие за дома. Качествените от тях ще ни послужат няколко години, а понякога може и десетилетия. Но когато се разделяме с прилична сума пари, искаме да знаем от какво е направе...
Отглеждането на зеленчуци на терасата не само ще ви достави удоволствие, но и ще имате само на една ръка разстояние прясна салата. За да осъществите тази идея, трябва да се съобразите с изискванията н...
“Погребани” под земята, невидими за света, корените на дърветата не притежават нито красотата на короната, нито изяществото на цветовете, нито сладостта на плодовете. Въпреки това от векове те предизв...