В броя: Млечна баница, Кюфтенца по овчарски, Бърза вечеря от чушки, Крем „Брюле”, Суфле с кашкавал, Лук със сирене на фурна, Шаран с яйца и кисело мляко, Млечен гювеч, Качамак в тиган, Млечен пилаф, Гювеч с яйца и картофи, Телешко тербелия, Карфиол на фурна, Крем супа от картофи, Мусака от макарони, Пълнен лук, Свински пържоли с пушено сирене, Пилешки гърди с млечен сос, Суфле от пиле, Каша по овчарски, Млечен пастет, Топеница, Месни топки в кисело мляко, Картофена супа с праз, Шопска супа, Шоколадов крем, Кисел от бадемово мляко, Крем с цедено кисело мляко и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Борш Прoдукти: 400 г говеждо месо, 200 г птиче месо, половин кисела зелка, половин глава сварено червено цвекло, 1 връзка корени за супа, 3-4 картофа, 2 с.л. свинска мас, 8 ч.ч. хлебен квас /или ...
Ботаническоно име на джела е илекс (Ilex aquifolium) и идва от приликата му с каменния дъб (Quercus ilex L.), а видовото име (aquifolium) означава „островърхи листа“. Това вечнозелено растение е трад...
Очарователните и пищни хризантеми украсяват градините от юли до късна есен, когато повечето растения отдавна са завършили своя цъфтеж и вече се готвят за следващия сезон. Независимо от дъждовете, ветр...
Искаме ли през май и юни да берем хубави ягоди, не трябва да подценяваме октомврийските грижи за тях. Основната, ако не и единствена за сезона е обработката на почвата. Тя е малко по-различна от обраб...