Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 11, излиза на 3 ноември (петък)

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 11, излиза на 3 ноември (петък)

В броя: Млечна баница, Кюфтенца по овчарски, Бърза вечеря от чушки, Крем „Брюле”, Суфле с кашкавал, Лук със сирене на фурна, Шаран с яйца и кисело мляко, Млечен гювеч, Качамак в тиган, Млечен пилаф, Гювеч с яйца и картофи, Телешко тербелия, Карфиол на фурна, Крем супа от картофи, Мусака от макарони, Пълнен лук, Свински пържоли с пушено сирене, Пилешки гърди с млечен сос, Суфле от пиле, Каша по овчарски, Млечен пастет, Топеница, Месни топки в кисело мляко, Картофена супа с праз, Шопска супа, Шоколадов крем, Кисел от бадемово мляко, Крем с цедено кисело мляко и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Фън Шуй за цветовете в жилището

Много рядко някой се замисля каква роля играе цветът в живота на човека. А от него зависи не само възприемането на света наоколо, но и настроението, даже самочувствието. Искате да бъдете в хармония с...

Специалитети с миди

Миди по испански Продукти за 4-5 порции: 2 кг миди, 2 ч.ч. вода, 2 ч.ч. бяло вино, 1 глава лук, 1-2 с.л. брашно, дафинов лист, мащерка, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Заливаме мидите с ...

Вкусни кифлички

Кифлички със сирене Прoдукти: 500 г брашно, 1 яйце, 1 к.ч. олио, 250 мл прясно мляко, 20 г мая, 1 щипка; зa плънката: 150 г сирене или кашкавал; 1 жълтък за намазване. Нaчин на приготвяне: Р...

Консервиране на свинско месо

Наденица от Годеч Прoдукти: по 1 кг тлъсто и крехко свинско месо, 200 г лук, 1 с. л. свинска мас, 50 г сол, 10 г кимион, 10 г чубрица, 10 г червен пипер, 20-25 зърна черен пипер, 1 глава чесън, 5...

Начало