В броя: Макарони болонезе, Пролетни сарми, Пълнени тиквички, Домашен сладолед, Селска супа с лапад, Коприва плакия, Яхния от агнешко и спанак, Агнешко със зелен фасул, Агнешко с пресни картофи, Доматено минестроне, Зелен фасул плакия, Агнешко тербелия, Агнешко фрикасе, Ризото по милански, Зелена бакла с агнешко месо, Агнешка плешка, пълнена с лук, Агнешки кебап на фурна, Агнешко бутче с пъстра плънка, Фокача, Агнешко горски гювеч, Агнешко орман кебап, Маслено парфе, Страчиатела, Ягодов крем с кисело мляко и сметана, Ягодов мус, Млечно парфе, и още 100 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Конфитюр от вишни Прoдукти: 2 кг вишни, 1 кг захар, 1 щипка лимонена киселина Нaчин на приготвяне:Изчистваме плода костилките. Сокът, който остава докато махаме костилките, събираме и го използвам...
Верандите идват у нас преди малко повече от сто години. Остъклени максимално, долепени до къщата, тези пространства често не се използват пълноценно. Дълги години те поддържат славата си на сауна през...
За да си направите миниатюрна градина в стаята, са ви необходими нискорастящи видове или просто млади растения, чието развитие да забавите. Младите растения могат да украсят такава градина само за изв...
Каменното цвете, както у нас се нарича глоксинията, е едно от най-красивите саксийни цветя. За да вникнем в тайните на отглеждането й, трябва да сме наясно с ботаническото устройство и биологичните ос...