Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 12, излиза на 14 декември (петък)

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 12, излиза на 14 декември (петък)

В броя: Коледен козунак ,Баклава със смокини и стафиди, Бурма бюрек, Коледно пънче, Македонска баница, Коледна камбанка, Шекерпаре, Бохча баница, Саварен, Сарма кадаиф, Сиропирана млечна баница, Шоколадова коледна звезда, Коледна медена пита, Тиквеник с късмети, Сладка баница, Руло със сушени плодове, Сиропиран какаов сладкиш, Торта с елхичка, Торта “Зимен пейзаж”, Орехова торта с кафе и бишкоти, Луксозна торта с банани, Шоколадова торта с кокосов крем, Сусамени обувчици, Татлии, Сиропирани шоколадови пасти, Сладки за елха, Коледни ботушки, Коледни бисквити, Котешки лапички, Пури, Шарени подкови, Скалички, и още над 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Неповторимият чар на декоративния лук

Свикнали сме да свързваме лука най-вече с готварството. Много видове лук обаче цъфтят изключително красиво и са с ефектен външен вид. Те отдавна се ползват за украсяване на градините, парковете, град...

ТУТМАНИЦИ

Болярски тутманик Прoдукти: 1,5 кг брашно, 30 г мая, 1 ч.л. захар,1 ч.ч. свинска мас, половин пакетче краве масло, 1 малка бутилка газирана вода, 1 к.ч. прясно мляко, 1 ч.ч. кисело мляко, 3 яйца,...

Консервиране на риба

Маринована риба За мариноване са подходящи почти всички видове риба. Слагаме почистената от вътрешностите и люспите (ако има такива) прясна риба за 30 мин в саламура, приготвена от вода и сол в с...

ДУБРОВНИК – ПЕРЛАТА НА АДРИАТИКА

Ако сте решили да посетите Дубровник, най-добре е да пътувате със самолет, така ще си спестите дългия, труден и опасен път през Динарските планини. Настанете се в някой от многобройните хотели и се по...

Начало