Още рецепти » Вестник за градината, бр. 37, излиза на 12 септември (сряда)

 Вестник за градината, бр. 37, излиза на 12 септември (сряда)

В брой 37 на Вестник за градината:
• Кога гроздето е най-сладко?
• Започва сеитбата на зимния спанак
• От Тракийски мавруд става страхотно вино
• На какво растояние да засаждаме овошките
• Настанете еписцията върху влажен мъх
• Кога да приберем картофите?
• Борбата с крушовия пъпкопробивач се провежда сега
• Укрепете новите присадки
• Летният люляк се сади наесен
• Защо пожълтяват листата на кипарисите?
• От мното влага дърветата измръзват през зимата
• Внесете топлолюбивите растения в стаята
• Капризите на многогодишната латинка
• Лавандула става и на бедни почви
• За едни цветя поливането завършва, за други - тепърва започва
• Септемврийски грижи за цветните лехи
• Градина на сянка
• Някои зеленчуци имат дълбоки корени, а други - плитки
• Сухите праскови са най-ценени на пазара
• Запасете се с шипки
• Крес в стаята
• Заемете се с девесила
• Звездната гладиола се нуждае от ярка светлина
• Домашният женшен не се плаши от ножицата
• Хитът на сезона: есенното анемоне
• Плумерията се подготвя за зимен сън


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Постни ястия с картофи

Картофи по лионски Прoдукти: 1 кг картофи, 3 глави лук, 4 с.л. масло, магданоз, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Сваряваме добре измитите картофи, обелваме ги, нарязваме ги на кръгчета...

Красивият пролетен килим се подготвя отсега

Настъпи моментът да настаните двугодишните цветя на постоянното им място. Техните семена се засяват през втората половина на лятото и до есента за разсада се полагат много грижи. От септември до късн...

Запазете си свежи рози за зимата

Ако обичате цветята, сигурно държите на това винаги в дома си да се радвате на букет от свежи стръкове. Това наистина е много хубаво, но за съжаление излиза доста скъпо удоволствие, като се имат предв...

Домашни мекици

Мекици с мая Прoдукти: 400 г брашно, 250 мл вода, 20 г мая за хляб, 1 ч.л. сол, 1 с.л. захар,1 1/2ч.ч. олио. Нaчин на приготвяне: Стриваме маята заедно със захарта и разреждаме с малко затоплен...

Начало