В броя: Свинско по селски, Тракийски сарми, Дроб сарма от кайма, Кюфтета яхния, Касапска яхния, Кавърма-кебап, Катино мезе, Пържени кебапчета, Фрикадели, Праз в пръстен гювеч, Постна капама, Зрял фасул със сини сливи, Джуркан боб, Леща по манастирски, Вегетарианска попска яхния, Бобена бурания, Чорба със свински пръжки и зелев сок, Каша с домати и чушки от туршия, Клин чорба, Селска лучена чорба, Карловска разядка, Мезе от шкембе с чесън, Шопски хайвер, Шмеркезе, Катък, Катми с мляко и още 100 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Гръцка лютеница Прoдукти: 12 кг червени чушки, 3 кг моркови, 1 л олио, 2 буркана доматено пюре, 3 глави кромид лук, 1 глава счукан чесън, 1-2 ч.ч. захар, подправки, сол. Нaчин на приготвяне: Пр...
Крем с пъпеш Прoдукти: 1 л прясно мляко, 70 г нишесте, 3 яйца, 200 г захар, 1 с.л. желатин, 1 ванилия, 300 г пъпеш /почистен и нарязан на малки парченца/, 2 с.л. какао. Нaчин на приготвяне: Зат...
Статистически погледнато, във всеки ред от три седалки в пътнически самолет, седи поне един пасажер, който би предпочел да е някъде другаде. Потните му длани стискат здраво подлакътниците при изли...
Почвата е средата, в която овощните растения развиват кореновата си система и се прикрепват, за да растат в изправено положение. Тя е основният фактор, от който зависи силата на растежа, родовитостта ...