Още рецепти » Вестник за градината, брой 19

 Вестник за градината, брой 19
Излиза на 10 май (сряда)


В броя:
• Жилковата некроза може да съсипе доматите
• Краставиците излизат навън
• Чрез филизене се регулира силата на лозата
• Майски грижи за доматите
• Как да различим маната от оидиума
• Побързайте да засадите патладжана
• Защитете картофите от телените червеи
• Под младите ябълки поддържайте черна угар
• Основни правила за създаване на жив плет
• Мулчиране с течен тор
• Черните петна по розата се лекуват лесно
• Подхранване на ягодоплодните култури
• Ружата се засява през май
• Ако почвата е бедна, засадете жълтуга
• Време е да изнесете лобелията навън
• Изберете влажно място за блатното кокиче

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Трапезарията - домашният олтар

Трапезарията се завръща в нашия дом, възстановявайки загубените си позиции заради по-малка жилищна площ. Тя ни подарява възможността да се порадваме на уютните домашни празници, пищните обеди и романт...

Вкусни гозби със стар лук

Лучена яхния с пиле Прoдукти: 1 пиле, 9-10 глави лук, 10-12 червени чушки, 5-6 домата, 1 морков, 2 глави чесън, 1 1/2 к.ч. олио, 2 дафинови листа, чубрица, магданоз, сол. Нaчин на приготвян...

Долмабахче – Версай край Босфора

Този дворец обикновенно остава извън стандартните маршрути на организирания туризъм в Истанбул. Долмабахче обаче превъзхожда по красота и блясък всички други обекти край Босфора и е сравним с най-пред...

Да направим ризото

Ризото класико Прoдукти: 1 1/2 ч.ч. ориз, 30 г краве масло, 2 с.л. олио, 200 г кашкавал, 4-5 ч.ч. зеленчуков бульон, 1 с.л. доматено пюре, настъргана кора от лимон, черен пипер, индийско орехче, ...

Начало