Още рецепти » Вестник за градината, брой 40.Излиза на 4 октомври (сряда)

 Вестник за градината, брой 40.Излиза на 4 октомври (сряда)


В броя:
• Безсеменният сорт Афродита дава най-качественото грозде
• Предзимна подготовка на цитрусовите култури
• Направете зимни шпалири за малините
• Осигурете на Коледната звезда къс ден
• Йодираната сол влошава консервите
• Дойде време за пролетния спанак
• Как ябълките да останат здрави без препарати
• Мускари за начинаещите градинари
• Засадете декоративното зеле
• Мястото на дините и пъпешите се подготвя отрано
• Киселецът се сади сега
• Алтернантерата се размножава с резници
• Направете тест на почвата за фитопатогени
• Лисичината ще зарадва вашите пчели
• Билбергия е най-непретенциозната бромелия
• Лещата може да се сее и през есента
• Има още време за праза
• Солданелата краси балкона и през зимата

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Декоративен троскот за мързелива морава

Какво всъщност представлява декоративният троскот? - Това е вид коренищна, силно сухоустойчива трева, която се развива добре във всякакви почви: сухи, каменливи или тежки глинести, както и на силно пр...

Ястия с карфиол

Белгийска супа от карфиол Прoдукти: 1 л зеленчуков бульон (може и от кубче), 2 домата, 2 картофа, 2 моркова, 400 г карфиол, 1 червена чушка, сол, черен пипер. За добавка: 1 стрък босилек, 2 скил...

Какво да видим в БАРСЕЛОНА

Великолепна архитектура, разкошни пешеходни зони, красиви панорами, денонощни развлечения – това е визитката на каталунската столица. Преживяла в хилядолетната си история много възходи и падения, днес...

Какво да сготвим с коприва

Мусака от коприва Прoдукти: 1 кг коприва, 1-2 връзки зелен лук или 3-4 глави стар лук, 6 с.л. олио, 1 ч.ч. ориз, 1 ч.л. червен пипер, 1 ч.ч. кисело мляко, 2 яйца, 2-3 с.л. натрошено сирене, магда...

Начало