В броя:
• Безсеменният сорт Афродита дава най-качественото грозде
• Предзимна подготовка на цитрусовите култури
• Направете зимни шпалири за малините
• Осигурете на Коледната звезда къс ден
• Йодираната сол влошава консервите
• Дойде време за пролетния спанак
• Как ябълките да останат здрави без препарати
• Мускари за начинаещите градинари
• Засадете декоративното зеле
• Мястото на дините и пъпешите се подготвя отрано
• Киселецът се сади сега
• Алтернантерата се размножава с резници
• Направете тест на почвата за фитопатогени
• Лисичината ще зарадва вашите пчели
• Билбергия е най-непретенциозната бромелия
• Лещата може да се сее и през есента
• Има още време за праза
• Солданелата краси балкона и през зимата
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)
Чорба от бамя Продукти за 4 порции: 250 г бамя, 1 глава лук, 1 голям домат, 1 ч.л. брашно, 2 с.л. олио, 1 к.ч. кисело мляко, 2 яйца, магданоз, копър, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: П...
През ХV век испанските конквистадори стъпват на този неголям участък земя. Само за няколко десетилетия нашествениците отсекли хиляди дръвчета и практически унищожили местното население. Главен виновни...
Боб чорба Прoдукти: 1 ч.ч. зрял боб, 2-3 с.л. олио, 1 глава лук, 1 морков, 1 червена чушка, 1 парче целина, 1 корен магданоз, суха чубрица, пресен и сух джоджен, девисил, магданоз, мащерка, босил...
Листата на алоето се стриват, заливат се с вода в съотношение 1:5 и се оставят да престоят един час. След това кипват 2-3 мин и се прецеждат през двоен пласт марля. Прилага се при кожни болести, възпа...