В броя:
• Размножаване на рози за любители
• Как да защитим лозите от сивото гниене
• Подгответе мястото за новите фиданки
• Кората на овошките предупреждава за опасни болести
• Вино става и от дребни ябълки
• Зеленият алабаш расте бързо и не мръзне
• Бамята е готова за бране
• Запознайте се с необикновената фрейсинетията
• Изрежете стъблата на прецъфтелия грах
• Превърнете кухненските отпадъци в компост
• През септември отрежете листата на праза
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)
За да се овладее пространството на малката градина, е необходимо майсторство и креативно творческо виждане. В същност малкото пространство има няколко преимущества, които не са характерни за голямата ...
Наричат я още медово вино, хидромел, медов квас, медок. Известен е слаб и силен хидромел. В първия случай се използват водите от промиването на съдовете при прибиране на меда и остатъците от восъка. Т...
Черният кимион (Nigella Sativa) е известeн от 2500 години и има много имена - черно семе, посевна челебитка, полска челебитка, чернушка, къзха, Habbat al-baraka (благословено семе), калонджи, „фараонс...
Прекрасният град Палма де Майорка има население от около 333 хил души. Столицата е заобиколена от едноименен плаж, който е с дължина около 30 км. Плайа да Палма е най-известният плаж в града и винаги ...