Още рецепти » Вестник за градината, брой 28

 Вестник за градината, брой 28
Излиза на 12 юли (сряда)


В броя:
• Дойде време за лятно присаждане
• След чести дъждове се използват системни препарати
• Нощенки съсипват градината
• Засадете си дихондра, за да смаяте съседите
• Загърляйте зеленчуците
• Топкарамфилът се засява сега
• Пелин ще ви избави от молци и гъсеници
• Защо се напетняват листата на касиса?
• Мога ли да засадя орхидея в градината?
• Повалените дървета могат да се възродят за нов живот
• Поливайте прасковите, за да направят едри плодове
• От фейхоя стават вкусни желета


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Как да сготвим пържолите

Кюстендилски пържоли Прoдукти: 5 свински пържоли, 10 скилидки чесън, 2 с. л. брашно, олио, сол и черен пипер. Нaчин на приготвяне: Начукваме пържолите с дървено чукче, поръсваме ги със сол и че...

Божествената красота на Вигна Каракала

Вигна (Vigna) е род многогодишни вечнозелени растения от сем. Бобови (Fabaceae (Leguminosae), представен от около 100 вида растения. Най-популярно сред тях е Вигна Каракала (Vigna caracalla). Произхож...

Да направим шницел

Виенски шницел Продукти за 4 порции: 600 г телешко месо от бута, 2 яйца, прясно мляко, брашно, галета, олио, сол, мазнина за пържене, Нaчин на приготвяне: Отрязваме 4 шницела от бута /не тря...

Как да подредим новата си кухня?

Да се работи приятно в кухнята означава да се работи удобно – когато всичко е „под ръка”. Съществуват четири основни вида планиране на кухненското пространство: U-образно, L-образно, двуредово и еднор...

Начало