Още рецепти » Вестник за градината, брой 28

 Вестник за градината, брой 28
Излиза на 12 юли (сряда)


В броя:
• Дойде време за лятно присаждане
• След чести дъждове се използват системни препарати
• Нощенки съсипват градината
• Засадете си дихондра, за да смаяте съседите
• Загърляйте зеленчуците
• Топкарамфилът се засява сега
• Пелин ще ви избави от молци и гъсеници
• Защо се напетняват листата на касиса?
• Мога ли да засадя орхидея в градината?
• Повалените дървета могат да се възродят за нов живот
• Поливайте прасковите, за да направят едри плодове
• От фейхоя стават вкусни желета


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Сложете бяла форзиция в дъното на градината

Бялата форзиция (Abeliophyllum distichum) е от семейство Маслинови. Родината й е Корея. Представлява листопаден храст с 1,5м височина и ширина. Листата са срещуположни, овални, тъмнозелени, с 8 см дъл...

Капризите на времето ни влияят

Когато навън е студено, мечтаем само за едно - да се излежаваме по цял ден на силно слънце. И, обратно - настъпят ли жестоки горещини, с цената на всичко търсим прохлада, за да възстановим силите и ен...

Как да сготвим пържолите

Кюстендилски пържоли Прoдукти: 5 свински пържоли, 10 скилидки чесън, 2 с. л. брашно, олио, сол и черен пипер. Нaчин на приготвяне: Начукваме пържолите с дървено чукче, поръсваме ги със сол и че...

Какво да сготвим с коприва

Мусака от коприва Прoдукти: 1 кг коприва, 1-2 връзки зелен лук или 3-4 глави стар лук, 6 с.л. олио, 1 ч.ч. ориз, 1 ч.л. червен пипер, 1 ч.ч. кисело мляко, 2 яйца, 2-3 с.л. натрошено сирене, магда...

Начало