В броя: Баница с домашна юфка, Имамбаялдъ, Дроб сарма от кайма, Кокошка с печени чушки, Селска пилешка яхния, Плакия по градинарски, Бухти със сирене, Мекици без мая, Мързелив тутманик, Тюрлю гювеч с месо, Паприкаш по селски, Свинско месо със зелен фасул, Телешко задушено с пресен лук, Манастирска яхния, Манджа от пресен лук, Овчарски гювеч, Млечник с тиквички, Шкембе чорба, Болярска яхния, Друсани патладжани, Зеленчукова капама, Каша от гъби със зелен лук, Летни сарми, Миш-маш от лапад, Млечна яхния от зелен лук, Патладжани бюрек, Курбан чорба от пиле, Леща по манастирски, Лятна чорба, Селски сладкиш и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Леща по манастирски Прoдукти: 1 ч.ч. леща, 1 стрък праз, 2 моркова, 1 малка глава целина, 1 червен домат, 1 глава чесън, 2-3 с.л. олио, суха чубрица, магданоз, оцет, сол. Нaчин на приготвяне: ...
Палми, дива тропическа зеленина, непрекъсната плажна ивица, в далечината хълмове и много бетон - това е пътят към Патая. Някогашното малкото рибарско селце е превърнато в един невероятен курорт - с ун...
Пиле с магданоз Прoдукти: 1 пиле, 100 г краве масло, 1 1/2 ч.ч. бульон, 1 с.л. сметана, 1-2 с.л. брашно, 2 стръка магданоз, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Натриваме пилето с черен пипер...
Домашна баклава Прoдукти: 0.5 кг фини кори за баница, 0.5 кг орехови ядки, около 400 г. масло, 1 ч.ч. захар, канела; зa сиропа: 4 ч.ч. захар, 2.5 ч.ч. вода, 1/2 ч.ч. мед, лимонова кора, канела,...