Още рецепти » Вестник за градината, брой 41.Излиза на 11 октомври (сряда)

 Вестник за градината, брой 41.Излиза на 11 октомври (сряда)


В броя:
• Лозето може да ражда и без пръскане
• Подгответе коледничето за цъфтеж
• Искате ли да берете краставици още през декември?
• Как се засаждат лалета
• Борбата с белокрилката започва отсега
• От всяка пръчка малина не става
• Попълнете празните места в лозето
• Как да спасим залятото растение
• И наесен можете да сеете грах
• Изсушете си чушки и домати
• Подгответе почвата за зимуване
• Есенни грижи за овошките
• Поканете ефектната фаукария у дома си
• Осигурете на айлостерата ярко слънце
• Погрижете се за обичките
• Запознайте се с една нежна орхидея

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Фрикасета

Пиле фрикасе Прoдукти: 1 пиле, 60 г краве масло, 2-3 с.л. брашно, 2-3 жълтъка, 1 лимон, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме пилето на порции и го сваряваме в подсолена вода. Одтелно з...

Постни сармички

Зелеви сарми със зрял фасул Продукти за 4 порции: 1 средно голяма кисела зелка, 2-3 глави лук, 1 к.ч. ориз, 1 ч.ч. сварен зрял фасул, 2-3 с.л. олио, 1 ч.ч. зелев сок, черен и червен пипер. Нaч...

Бутракът ще ви избави от кожните проблеми

Бутракът (Bidens tripartita L.) е едногодишно тревисто растение с височина до 80 см, право цилиндрично стъбло, зелено или малко червеникаво. Листата са къси, черешкови, дълбоко триразделни, а връхнит...

Консервиране на зеле

Кисело зеле на глави Прoдукти: 30-35 кг зеле, 1,250 кг сол, 25 л вода Нaчин на приготвяне: Избираме зелки с тегло над 1 кг, почистваме ги от външните листа и цепваме кочаните на кръст...

Начало