Продукти:
• 4 пилешки бутчета
• 3 ч.л. сладък червен пипер
• 1 ч.л. чили
• 3 с.л. олио
• 4 ч.л. кетчуп
• 4 ч.л. брашно
• сол
Начин на приготвяне:
Посоляваме почистените и измити бутчета и ги овалваме в смес от чили и червен пипер. Заливаме ги с кетчупа и оставяме да престоят 1 час, за да попият.
После ги овалваме в брашното, намазваме ги с олиото и ги печем върху скарата по 5-6 мин от всяка страна.
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 1 ч.ч. брашно • 2-3 яйца • 1 и 1/2 к.ч. прясно мляко • половин пакетче краве масло • 1/2 ч.л. сода бикарбонат • 1 щипка сол Начин на приготвяне: Разбиваме яйцата,...