Продукти: (за 4 порции)
• 600 г рибно филе
• 300 г прясно сирене
• 3-4 домата
• 2-3 връзки магданоз
• сокът от половин лимон
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме рибата на порции, които нареждаме в обилно намаслена тавичка. Посоляваме и поръсваме с лимоновия сок и черен пипер на вкус.
Отгоре нареждаме нарязаните на кръгчета домати и поръсваме ситно нарязания магданоз. Покриваме с тънки филийки сирене и печем 20 мин в умерено загрята фурна.
Домакините познават добре подправката карамфил, а стоматолозите още по-добре. Освен в зъболечението, карамфилът намира приложение и в парфюмерията. Какво знаем за тази екзотична подправка? П...
Панкреатитът не е леко заболяване и трудно се лекува. То представлява възпаление на панкреаса, при което ензимите се активират и го увреждат. Проблем също е, че леките форми на панкреатита трудно се ...
Диетата за хора, които водят пълноценен сексуален живот, се основава на всекидневно добро хранене, като е нужно да се поддържа необходимо равнище на захарта в кръвта. Научно е доказано, че при намаляв...
Започвате поредния експресен режим за вталяване и, разбира се, постигате целта си. След това обаче стопените с огромна мъка килограми се завръщат. Защо ли? Много просто - заради капаните, скрити в раз...