Продукти: (за 4 порции)
• 600 г рибно филе
• 300 г прясно сирене
• 3-4 домата
• 2-3 връзки магданоз
• сокът от половин лимон
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме рибата на порции, които нареждаме в обилно намаслена тавичка. Посоляваме и поръсваме с лимоновия сок и черен пипер на вкус.
Отгоре нареждаме нарязаните на кръгчета домати и поръсваме ситно нарязания магданоз. Покриваме с тънки филийки сирене и печем 20 мин в умерено загрята фурна.
И най-здравият човек на света прибягва до лекарствата, щом го заболи глава или стомах, нарани се неволно, попрекалил е с алкохола, става му лошо... Има обаче един много по-приятен, а и по-здравословен...
Ако в миналото вендузите са се използвали само при възпаление на белите дробове, сега с тях се лекуват артрити и артрози, радикулити и невралгии, остехондрози, миозити и травми. Масажът с вендузи ...
Още през март пробиват цветовете на подбела и цъфтят до края на април. Това е многогодишно тревисто растение, което се среща из сенчестите и влажни ронливи места, покрай бреговете на деретата и поточе...
За да са здрави тялото и умът ни, освен от белтъчини, мазнини, въглехидрати и витамини те се нуждаят от цинк, мед, желязо и куп други елементи, присъстващи в Менделеевата таблица. Наистина, техните ко...