Продукти: (за 4 порции)
• 500 г филе от морска риба
• 3-4 домата
• 1 с.л. доматено пюре
• 1 глава лук
• 1 връзка магданоз
• 2 стръка целина
• 1 к.ч. натрошено фиде
• 3 с.л. олио
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Слагаме рибата в тенджерата заедно с целите обелени домати, главата лук, разрязана на две, едро нарязаните магданоз и целина. Наливаме 7-8 ч.ч. вода, посоляваме и кипваме на огъня. След това намаляваме котлона и варим, докато рибата омекне.
Пасираме сварената риба заедно със зеленчуците и я връщаме в тенджерата. Прибавяме олиото и доматеното пюре, подправяме с черен пипер и слагаме отново на огъня. Щом супата заври, слагаме фидето и варим, докато омекне.
Прочетох че според моята кръвна група трябва да стана почти вегетарианка, да ям само пилешко, а млечни храни изобщо не се разрешават, препоръчва се соята. От зеленчуците забранени са доматите и чушкит...
Белият имел е паразазитиращ върху различни дървета вечнозелен храст. Най-много се среща при тополите, брезите, върбите, ябълките и крушите. Дърветата с белия имел, разбира се, страдат от паразита, тъй...
Ябълковата диета е идеална за отслабване. Ябълките са много ценен плод, в който участват почти всички необходими на организма витамини и минерали, а също фолиева киселина, захари и пектин. За да намал...
Морковът има голяма хранителна стойност. След майчината кърма това е първият зеленчук, който кърмачето трябва да поеме като сок и каша. Той съдържа захари, лесноразтворими белтъци, витамините А, В, В1...