Продукти: (за 4 порции)
• 400 г дребни макарони
• 4 малки тиквички
• 3 домата
• 200 г царевица от консерва
• 3-4 с.л. зехтин
• черен пипер
• диетична сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме макароните в голямо количество подсолена вода и ги отцеждаме.
Обелваме доматите и ги нарязваме на дребно. Настъргваме тиквичките на едро ренде и ги сипваме в сгорещената мазнина. Прибавяме доматите, посоляваме и задушаваме, докато доматеният сок се поизпари.
Сипваме зеленчука при макароните, прибавяме отцедената царевица, подправяме с черен пипер на вкус и разбъркваме.
Джиндифилът редуцира риска от рак на дебелото черво, тъй като потиска възпалителните процеси в червата, става ясно от ново научно проучване. Изследванията досега многократно показват, че овладяването ...
Те съдържат много витамини и минерали - това ви е добре известно. Трябва обаче да разберете от кой точно плод се нуждае организмът ви. Три сухи кайсии покриват нашите дневни нужди от витамин А ...
С годините кожата на женските гърди губи част от своята еластичност. Как да се спре това? Специалистите препоръчват в дневната хранителна дажба да бъдат включени плодове. Например ананас – той има изи...
За ефективното сваляне на килограми разговаряме с д-р Донка Байкова, доктор по медицина, специалист по хранене и диетика. - Доц. Байкова, вие винаги сте давали много полезни съвети на нашите чита...