Продукти:
• 1 пакет юфка
• 250 г шунка
• 5-6 яйца
• 1 пакетче краве масло
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме юфката в подсолена вода, отцеждаме и заливаме с горещо разтопено масло. Разбъркваме и прехвърляме в тавичка.
Прибавяме нарязаната на кубчета шунка и леко запичаме, без да зачервяваме. После заливаме с яйцата, разбити с малко сол, поръсваме с наситнен магданоз и печем до златисто.
Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: (за 12 броя) • 3 ч.ч. брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 1 ч.л. бакпулвер • 1 щипка сол • 1/4 ч.л. канела • 6 с.л. масло • 2/3 ч.ч. захар • 2 яйца • 1/2 ч.ч. прясно мля...
Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...