Кулинарни рецепти » Пълнени праскови

 Пълнени праскови

Продукти:

• 4 големи праскови
• 200 г стрити бисквити
• 2 с. л. пудра захар
• половин лимон
• 250 г сметана

Начин на приготвяне:

Разрязваме прасковите на половинки и отстраняваме костилките. Приготвяме тесто от стритите бисквити, захарта и лимоновия сок, като прибавяме и част от разбитата сметана.

С така получения крем пълним прасковите, гарнираме с останалата сметана и оставяме в хладилника, за да се стегнат.

Автор: София Ковачева

Представяме Ви:

Туршия 60 ЧУШКИ

Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...

Кръчмарска туршия

Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...

Торта Принцеса

Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....

Картофени топчици с кашкавал

Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...

Начало