Продукти:
• 250 г сварено говеждо месо
• 2 глави лук
• няколко стръка магданоз
• 1 щипка босилек
• 1 ч. л. нарязан копър
• 1 с. л. оцет
• 3 с. л. олио
• 1 с. л. горчица
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на парченца. Разбиваме олиото, солта и горчицата, изсипваме върху месото и прибавяме останалите подправки. Ястието можем да сервираме като ордьовър.
Продукти: • 400 г готови кори • 1 кг тиква • 2 средно големи ябълки • 1 ч.ч. захар • 100 г стафиди • 100 г смлени орехови ядки • 5-6 с.л. олио • 1 ч.л. канела • г краве масло ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...
Начин на приготвяне: Четири препълнени шепи с цветове от глухарче, без да се мият, се заливат с 1 л студена вода и се затоплят на слаб котлон до кипване. Врат 2 мин, свалят се от огъня и се остав...