Продукти:
• 250 г сварено говеждо месо
• 2 глави лук
• няколко стръка магданоз
• 1 щипка босилек
• 1 ч. л. нарязан копър
• 1 с. л. оцет
• 3 с. л. олио
• 1 с. л. горчица
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на парченца. Разбиваме олиото, солта и горчицата, изсипваме върху месото и прибавяме останалите подправки. Ястието можем да сервираме като ордьовър.
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Продукти: • 700-800 г овнешки или свински сърца • 2/3 пакетче краве масло • 600 г арпаджик • 1 малка глава чесън • 1 к.ч. вино • 4-5 зърна черен пипер • 1 дафинов лист • 1 с.л. бра...
Продукти: • 1 кг брашно • 6 яйца • 300 г захар • 200 мл прясно мляко • 200 г краве масло • кората и сока на половин лимон • 20 г мая • сол • стафиди и бадеми (по желание) На...
Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...