Кулинарни рецепти » Салата от зрял фасул и лук

 Салата от зрял фасул и лук

Продукти:

• 1-2 ч.ч. зрял фасул
• 3-4 глави лук
• 5-6 с.л. олио
• 3-4 с.л. оцет
• 10-12 маслини
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Накисваме за 1 нощ фасула в студена вода. На другия ден го сваряваме в подсолена вода, отцеждаме и го оставяме да изстине.

Прибавяме ситно нарязаните лук и магданоз, поръсваме олиото и оцета и посоляваме на вкус. Разбъркваме и подреждаме салатата в чиния за сервиране. Украсяваме с маслините и поднасяме.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Кордон бльо

Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...

Печени свински джоланчета

Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...

Руло със сланина

Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...

Мед от глухарчета

Начин на приготвяне: Четири препълнени шепи с цветове от глухарче, без да се мият, се заливат с 1 л студена вода и се затоплят на слаб котлон до кипване. Врат 2 мин, свалят се от огъня и се остав...

Начало