Продукти: (за 4 порции)
• 200-300 г киселец
• 3-4 стръка зелен лук
• 2 с.л. ориз
• 2 с.л. олио
• 2 яйца
• 1 к.ч. кисело мляко
• магданоз, джоджен
• копър
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме на ситно киселеца, лука и по 2-3 стръка магданоз, копър и джоджен.
Запържваме всичко в горещото олио. След 5-6 мин наливаме 4 ч.ч. вода и посоляваме.
Щом водата заври, сипваме ориза и доваряваме супата.
Накрая застройваме с яйцата разбити с киселото мляко и поръсваме с наситнен магданоз.
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...