Продукти: (за 4 порции)
• 1 пиле
• 200 г шунка
• 150 г сирене
• 30 г краве масло
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Натриваме пилето отвътре и отвън със сол и черен пипер.
Нарязваме шунката на много тънки филийки. Върху всяка филийка слагаме по парченце сирене и завиваме филийките на рулца. Слагаме рулцата в коремната кухина на пилето и в джобовете, които сме направили между месото и кожата на гърдите.
Зашиваме пилето, намазваме го с маслото и печем в умерена фурна, като по време на печенето периодично ръсим с гореща вода и сос от тавичката.
Продукти: (за 1 буркан) • 500 г корнишони • 1-2 зърна бахар • 6-7 зърна черен пипер • 1/4 дафинов лист • 2-3 филийки лук • 3-4 скилидки чесън • съцветия копър • 1 равна ч.л. синапен...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...