Продукти:
• 5 рачешки рулца
• 100 г варена царевица
• 1-2 кисели краставички
• половин глава лук
• 100 г трапезна майонеза
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме на ситни кубчета краставиците и рулцата. Прибавяме отцедената царевица и ситно настъргания лук.
Всичко смесваме добре и заливаме с майонезата. Слагаме сол и черен пипер на вкус.
Изсипваме в салатиерата и украсяваме със стръкчета магданоз и резенчета лимон.
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Начин на приготвяне: Сваряваме 2 с. л. тъмни стафиди и 2 с. л. портокалови корички в 100 мл ром за 3 минути. Оставяме ги да киснат 20 минути в същия съд. Затопляме на котлона около 3 минути...
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...