Продукти:
• 1 зелена салата /или маруля/
• 3 твърдо сварени яйца
• 1 ч.ч. сметана
• 3 с.л. олио
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Отделяме листата на зелената салата, измиваме ги добре, нарязваме ги на ивички и ги заливаме със сметаната, която разбили заедно с олиото, половината от сварените яйца, нарязани на ситно, ситно нарязан магданоз и сол на вкус.
Разбъркваме добре и изсипваме салатата в чиния за сервиране. Отгоре украсяваме с останалите яйца, нарязани на кръгчета или резенчета, и с магданозени клончета.
Продукти: • 1 кг чушки • 200 г сирене • 3-4 яйца • 2 с.л. брашно • 2 ч.ч. прясно мляко • 1 к.ч. олио • магданоз • черен пипер • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушкит...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 200 г шунка • 10 сварени гъби • 100 г краве масло • 100 г брашно • 500 мл прясно мляко • 5 яйца • 100 г настърган кашкавал • черен пипер • сол Начин на приготвян...
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...