Кулинарни рецепти » Свинско със зрял фасул и наденици

 Свинско със зрял фасул и наденици

Продукти: (за 5 порции)

• 750 г свинско месо
• 5-6 с.л. свинска мас
• 1,5 ч.ч. зрял фасул
• 2 глави лук
• 2 наденички
• 100 г сланина
• 1 ч.л. червен пипер
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме месо и го запържваме в 4-5 с.л. свинска мас, заливаме с гореща вода, посоляваме и варим почти до омекване.

Сваряваме фасула с 1 глава лук, нарязана на филийки и го прибавяме към месото заедно с наденичките и сланината, нарязани на кубчета.

Запържваме 1 глава ситно нарязан лук с 1 с.л. свинска мас, поръсваме червения пипер и веднага сипваме в ястието. Опитваме на сол и варим още 10-15 мин на тих огън. Поднасяме ястието, поръсено с черен пипер.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Брюкселска супа с гъби

Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...

Рагу със спагети

Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...

Руски краставички

Продукти: • 5 кг корнишони • 1 пакетче черен пипер на зърна • стръкове сух копър • 2-3 по-едри глави чесън За маринатата: • на 700 мл вода - 1 пълна с.л. сол • на всеки буркан...

Свинско по тракийски

Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...

Начало