Кулинарни рецепти » Панирани свински уши

 Панирани свински уши

Продукти: (за 5 порции)

• 500 г свински уши
• 3 яйца
• 1 ч.ч. бира
• 5 с.л. брашно
• 1 ч.ч. олио
• магданоз, черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата, прибавяме към тях бирата и постепенно при непрекъснато бъркане сипваме брашното, посоляваме и поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Нарязваме свинските уши на ромбчета или правоъгълничета, панираме ги в бирената паста и ги пържим в сгорещената мазнина до порозовяване. Преди да поднесем поръсваме с черен пипер.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Ванилини

Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...

Зелен фасул – фрикасе

Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...

Туршия 60 ЧУШКИ

Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...

Мариновани рибки

Продукти: • 4 рибки /пъстърва, скумрия, сардина/ • 1 1/2к.ч. олио • 200 г гъби • 2 доматчета • 1 1/2к.ч. бяло вино • 1 голяма глава лук • 1 лимон • 1 дафинов лист • 2 карамфилчет...

Начало