Продукти: (за 4 порции) 
•	1 кг крака
•	500 г кости
•	1 глава чесън
•	оцет, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Заливаме краката със студена вода и ги варим на умерен огън. Щом водата кипне – посоляваме, а когато краката омекнат, отделяме месото и го нарязваме на дребно. 
От костите приготвяме бульон, който прецеждаме и заливаме с него месото. Застройваме пачата с оцет и чесън. 
 
              Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...
 
              Продукти: • 500 г пилешки дробчета • 2 глави лук • 2-3 домата • 3-4 печени чушки • 3-4 с.л. олио • 1 к.ч. брашно • 1 ч.л. червен пипер • чубрица • черен пипер • сол Начин ...
 
              Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
 
              Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...