Кулинарни рецепти » Дяволски скумрии

 Дяволски скумрии

Продукти: (за 6 порции)

• 6 скумрии или херинги с хайвер
• 3 с.л. горчица
• 2 ч.л. олио
• 1/4 ч.л. червен пипер
• 100г трохи от хляб или галета
• 100 г разтопено масло
• дръжки от магданоз
• сол

Начин на приготвяне:

Изчистваме рибата като отстраняваме внимателно хайвера и оставяме главите. Правим 2-3 разреза от всяка страна.

Смесваме горчицата, олиото, пипера и малко сол и разбиваме хайвера в тази смес. Овалваме рибата в хайвера, а после и в трохите. Запичаме на скара и от двете страни.

Сервираме рибата поръсена с магданоз.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Руски краставички

Продукти: • 5 кг корнишони • 1 пакетче черен пипер на зърна • стръкове сух копър • 2-3 по-едри глави чесън За маринатата: • на 700 мл вода - 1 пълна с.л. сол • на всеки буркан...

Самун от месо

Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...

Пастицио

Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....

Свинско по тракийски

Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...

Начало