Продукти:
• 4 шницела
• 4 филийки шунка
• 4 филийки кашкавал
• 2 яйца
• галета
• горчица
• черен пипер
• сол
• мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Разрязваме шницелите на две, посоляваме и ги намазваме с горчицата. Слагаме върху едната половинка шунката и кашкавала и покриваме с другата половинка. Намазваме краищата с белтък, за да залепнат.
Разбиваме отделените жълтъци и потапяме шницелите в тях. Овалваме ги в галета, поръсваме с черен пипер и сол на вкус и ги изпържваме в сгорещената мазнина.
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...