Продукти:
• 7-8 меки домата
• 1 шепа къси макарони
• 2 глави лук
• 3 яйца
• 2-3 с.л. олио
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме на ситно лука и го задушаваме в олиото и малко вода. Прибавяме макароните. Посоляваме. Щом се сварят, прибавяме обелените и разбити с миксер домати.
Разбиваме добре яйцата с вилица и ги изсипваме на тънка струйка във врящата супа, като бъркаме непрекъснато. Поднасяме супата, поръсена с магданоз, нарязан на ситно.
Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...
Продукти: • 1 кг чушки • 200 г сирене • 3-4 яйца • 2 с.л. брашно • 2 ч.ч. прясно мляко • 1 к.ч. олио • магданоз • черен пипер • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушкит...
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...