Продукти: (за 4 порции)
• 1 малка глава червено цвекло
• 1 краставица
• 2 ч.ч. сушени сливи
• 3-4 листа от маруля
• 1 кофичка кисело мляко
• захар, оцет
Начин на приготвяне:
Обезкостяваме сливите и ги накисваме в студена вода.
Настъргваме цвеклото на едро ренде и го смесваме с обелената и ситно нарязана краставица, накъсаните листа от маруля и отцедените сливи. Заливаме с млякото, разбито с 1 ч.ч. вода и подправяме със захар и оцет на вкус.
Пчелното млечице е биологичноактивен продукт и има най-голяма хранителна стойност от пчелните продукти. От древни времена и сега този продукт се слави с чудодейните си качества. Добиването му е много ...
Хроничният панкреатит е възпалително заболяване на задстомашната жлеза. Причинява се най-често от повтарящи се кризи и възпаления на жлъчния мехур и пътища, съпътстващи жлъчно-каменна болест. Честа пр...
При обостряне на болестта през първите два-три дни се препоръчва гладуване. След като започнете да излизате от острите фази на заболяването, трябва да се придържате към правилната диета. Всъщност болн...
Доброкачествените тумори (аденоми) на простата се срещат често при мъжете над 50 г. Поради различни причини не всички от тях получават адекватно лечение. За това и възникват слухове за народни средств...