Продукти: (за 4 порции)
• 400 г сирене
• половин пакетче краве масло
• 4 чушки
• 1 домат
• 1 ч.л. червен пипер
• магданоз
Начин на приготвяне:
Опичаме чушките, обелваме ги и ги почистваме от дръжките и семената.
Натрошаваме сиренето и го разпределяме в 4 гювечета, на дъното на които сме сложили по малко масло. Отгоре слагаме по една печена чушка и кръгчета от домата. Захлупваме и печем в умерена фурна.
След десетина минути заливаме гювечетата с останалото масло, в което сме запържили червения пипер. Поръсваме със ситно нарязан магданоз и допичаме във фурната.
Ханшът ви отчайва с размерите си... Дупето ви е плоско като дъска... Бюстът ви почти не се забелязва... Раменете ви са като на борец тежка категория... Според особеностите на физиката, с която човек с...
Преди време зеленият чай се е смятал за екзотика. Сега той се намира във всеки магазин. Всички знаят, че този чай е полезен за здравето, но не всички знаят, че е незаменим за фигурата! Днес са извес...
Желязо Проблемът: Желязото е минерал, който позволява на кръвта да пренася кислород. Диетите, изключващи месо, или страхът от луда крава довеждат до това, че 23% от хората страдат от недостиг на...
Френски лекари са разработили седмично меню, благодарение на което можем не само да отслабнем със „скорост" половин килограм на ден, но и да се избавим от пърхота. В него не присъстват ненужни въ...