Продукти: (за 4 порции)
• 400 г ябълки
• 40 г захар
• 40 г ягодово желе или мармалад
• 2 ч.ч. прясно мляко
• 1 ванилия
• 1 пакетче нишесте за крем
Начин на приготвяне:
Обелваме ябълките и издълбаваме вътрешността им. Леко ги задушаваме, изчакваме да изстинат и във всяка слагаме по малко от желето.
Приготвяме кремот нишестето, млякото, захарта и ванилията. Подреждаме ябълките в купа за сервиране и ги заливаме с приготвения крем.
Организмът на жената преживява драматични промени през пубертета, след като стане майка, по време на менопаузата. Точно по тази причина тийнейджърките и зрелите дами пълнеят по различен начин и съотве...
Ценен и предпочитан от всички, медът притежава куп неповторими качества. Затова още в древността хората са го познавали и използвали не само като храна, но и като средство за разкрасяване и лекарство....
При китайците има обичай в новогодишната нощ да подаряват по две мандаринки, за да има в дома изобилие. Все пак, наименованието им – гум – на кантонски диалект означава злато. Всъщност тези кисело-сла...
Сладоледената диета предизвика истински бум отвъд океана. Книгата, която описва вкусното отслабване, стана бестселър. А успехът й е много прост. Ако приемате дневно до 1500 калории, можете да консумир...