Продукти: 
•	400 г варено месо
•	2 моркова
•	1 магданозен корен
•	1 к.ч. царевица от консерва
•	1 твърда виенска кифла
•	1 к.ч. прясно мляко
•	2 яйца
•	магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Прекарваме месото през месомелачка и го смесваме със ситно нарязаните магданозен корен и моркови. Прибавяме разбитите жълтъци, отцедената царевица и накиснатата в млякото кифла. Омесваме и внимателно съединяваме с разбитите на сняг белтъци. 
Изсипваме сместа в намаслена и поръсена с галета тавичка, покриваме с алуминиево фолио и варим 15-20 мин на водна баня.
 
              Много от проблемите - житейски и особено здравословни, могат да бъдат преодолени като смените привичките си за хранене. Това е най-простият, но много действен начин да влезете в естествения си биологи...
 
              Грахът е древно културно растение, известно от 4 в. преди н.е. Учените считат за негова родина Крим, Кавказ, Средна Азия и Иран. По тези места и днес се среща диворастящ грах. Вероятно той е бил култи...
 
              Количество холестерол в 100 г продукт Плодове и зеленчуци 0 Безсолен бял хляб 1 мг Растителни масла 1 мг Обезмаслено прясно и кисело мляко 2 мг Оризови макарони 2 мг Прясно мл...
 
              Работоспособността на нашия мозък зависи много от вида и количеството на погълнатата от нас храна. Някои храни ни правят по-възприемчиви, други не ни позволяват бързо да мислим, нито да се съсредоточа...