Продукти: (за 4 порции)
• 400 г свинско месо /без мазнини/
• 300 г моркови
• 2 с.л. олио
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на малки хапки, които запържваме в сух тиган. Добавяме олиото и малко вода, посоляваме и задушаваме на умерен огън.
Щом месото поомекне, слагаме нарязаните моркови и продължаваме да задушаваме до готовност.
От няколко години имам желязодефицитна анемия и непрекъснато взимам без особен резултат различни лекарства. Моля да ме насочите кои храни съдържат повече желязо, за да намаля (и ако е възможно да спра...
Диетата е основен лечебен фактор при пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур. Лечебното хранене означава консумация на определени храни, приемане на повече течности и витамини, намалена сол, огран...
Японските жени живеят повече от всички други по света. Освен това те запазват през голяма част от живота си стройна фигура и свежа кожа, блестящи и гъсти коси. И всеки би се запитал как се удава на яп...
Твърде често при настинка се самолекуваме с антибиотици. Лекарите също ги предписват, за да се презастраховат от усложнения. Нерядко обаче се постига обратен ефект. При астматиците особено опасни са а...