Продукти: (за 4 порции)
• 500 г зелен фасул
• 1 к.ч. сметана
• 4 с.л. брашно
• лимонов сок, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме зеления фасул и го задушаваме в малко подсолена вода. Щом омекне, прибавяме размитото в сметаната брашно и варим още 3-4 мин. Подправяме готовото ястие с лимонов сок.
Родината на просото обикновено се смята Индия, където то расте в сухи или полусухи райони, на височина 2500-3000 метра. Сега просото се култивира в много страни по света. В Азия, Америка, Африка и Евр...
Смятате, че се храните правилно и здравословно? Сега ще разберете дали наистина е така. Не ядете хляб Богат на комплексни въглехидрати, които се усвояват бавно, хлябът засища задълго и заре...
Българската кухня е пикантна, защото се приготвя с разнообразни подправки. Според физиолозите тяхната употреба не е просто каприз или хрумване, а необходимост, повишаваща усвояването на храната и подо...
Диетата е с продължителност седем дни. Не е подходяща за хора, които поддържат активен спортен режим. Ако 2 дни след началото на диетата не се чувствате добре, очевидно този режим не е подходящ за вас...