Диетични рецепти » Пудинг с кашкавал

 Пудинг с кашкавал

Продукти:

• 500 г кашкавал
• 1 ч.ч. прясно мляко
• 2 яйца
• 4 с.л.брашно
• сол

Начин на приготвяне:

Размиваме млякото в брашното и сваряваме сместа на умерен огън. Когато поизстине, прибавяме към нея разбитите жълтъци и настъргания кашкавал. Посоляваме и внимателно съединяваме с разбитите на сняг белтъци.

Изсипваме в намаслена и поръсена с галета тавичка и варим 30 мин на водна баня.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Внимание, плесен по храната!

Да, от плесен са направили първите антибиотици. Но това не означава, че днес трябва да прощаваме всичко на „зелените човечета". Защото много от плесените не само че не могат да лекуват, а, напрот...

Златният мустак – златен лек от саксията

Златният мустак (Callisia fragrans) е сред растенията, добили голяма популярност с лечебните си качества. Препаратите, приготвени от него, потискат патогенната флора в храносмилателния тракт, облекчав...

Маслината - природно лекарство

Маслиновото дърво изисква по-топъл климат и е характерен вид почти за цялото Средиземноморие, включително и за нашите южни съседи Гърция и Турция, където се отглежда в градини като овощно дърво. У нас...

Шоколадът ни спасява от стреса

Бързо се изтощавате, нямате настроение, налягат ви черни мисли. Можете да си помогнете сами, и то без да посягате към хапчетата. Шоколадът - това е идеалното средство срещу умората. Теоброминът в не...

Начало