Продукти:
• 400 г зрял фасул
• 1 глава лук
• 1 чушка
• 3-4 с.л. олио
• 1 ч.л. червен пипер
• магданоз, джоджен, сол
Начин на приготвяне:
Накисваме фасула за една нощ в леко подсолена вода. На другия ден го изплакваме и го слагаме в глинено гърне заедно със ситно нарязаните лук, чушка и джоджен.
Добавяме мазнината и червения пипер, наливаме 1-2 ч.ч. вода, захлупваме и варим на умерен огън. Веднага след като отстраним от огъня, посоляваме и поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...
Продукти: • 4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече) • 2 яйца • 1 водна чаша захар • 1 водна чаша брашно • 1 пакетче бакплувер • 3/4 водна чаша кисе...
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...