Продукти:
• 1-2 глави чесън
• 1 с.л. ябълков оцет
• 150 г заквасена сметана
• копър, магданоз, босилек
• сол
Начин на приготвяне:
Запичаме леко чесъна във фурната и след като го извадим, обелваме скилидките. Пасираме и прибавяме към тях оцета, заквасената сметана, копъра, магданоза и босилека.
Разбъркваме много добре, докато се получи еднородна смес, след което посоляваме на вкус.
Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...
Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...