Продукти:
• 1 кг тиквички
• 1 голяма глава лук
• 4 твърдо сварени яйца
• 2-3 с.л. олио
• сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Обелваме и нарязваме тиквичките на кръгчета и ги запържваме със ситно нарязания лук. Изваждаме ги, намачкваме с вилица на пюре и слагаме сол и черен пипер.
Намачкваме и яйцата и ги прибавяме към тиквичките с лука. Разбъркваме добре.
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 3 яйца • 8 с.л. захар • 3 с.л. олио • 1/2 к. ч. вода • 1 бакпулвер • 8 с.л. брашно • 1 кутия локум • 1 шепа счукани орехови ядки Начин на приготвяне: Разбива...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 3 кг люти чушки • 2 кг узрели домати • 600 мл оцет • 300 г захар • 300 г сол • 600 мл олио • 2-3 дафинови листа Начин на приготвяне: Най-подходящи за този вид т...