Продукти:
• 600 г шунка
• 1 ананас
• 300 г чери доматчета
• 100 г обезкостени маслини
• 30 г краве масло
Начин на приготвяне:
Нарязваме шунката на тънки филийки, а ананаса на ивички с дължина 3-4 см. Увиваме парченцата ананас в шунката и ги нанизваме на шишчетата, като между тях нанизваме доматчета и обезкостени маслини.
Поръсваме шишчетата с разтопено масло и ги изпичаме от двете страни на умерено загрята скара.
Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...
Продукти: • 500 г брашно • 250 г локум • 1/2 кофичка кисело мляко • 60 г захар • 120 г пудра захар • 80 г свинска мас • 80 мл олио • 100 г орехови ядки • 100 г орехови ядки • 5...
Продукти: • 500 г кайма • 3-4 с.л. олио • 3-4 големи патладжана • 2 глави лук • 3 домата • 1 ч.ч. бяло вино • 1 кисело мляко • 1 ч.л. сода бикарбонат • 2 яйца • 1 с.л. брашно ...
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...